Over ons - Studio Careline - Borgloon
X
Back to the top

Over ons

Studio Careline

Over ons

Lunge? Oh I thought you said lunch!

Er is geen periode in mijn leven dat ik niet met sport bezig was. Als kind rolde ik in het wedstrijddansen. 2x per week training en praktisch elk weekend wedstrijd. Daar leefde ik voor!
Later toen ik aan de Sportschool studeerde ontwikkelde ik mijn “gezonde” interesse in voeding en het daarbij horende functioneren van het menselijk lichaam.

Na mijn danscarrière vond ik mijn heil in het lopen. Van 0 km naar 5, van 5 naar 10 en uiteindelijk naar de marathon. Naarmate de afstanden langer werden, werd voor mij ook de voeding belangrijker. Want dat woensdagavond loopje na moeder’s heerlijke spaghetti, verschrikkelijk!

Ik begon mij nog verder te verdiepen in het eten in functie van mijn looptrainingen. Al snel merkte ik echter dat dit “anders” eten mij zoveel meer opleverde dan een beter loopje. Ik had zoveel meer energie, geen zwaar of opgeblazen gevoel, ik was zoveel frisser in mijn hoofd… En nee, ik moest niet afvallen! Want die vraag (of eerder opmerking) kreeg ik helaas héél vaak als ik weer eens een bord groenten voor mijn neus had staan 😉

Het is een buikgevoel

Uren kan ik praten over voeding, beweging, sport en de gezondheids-voordelen ervan. Gebeten door een microbe volgde ik een bijkomende opleiding tot Personal Coach. Het was allemaal één grote passie. Echter eentje waar ik tot voor kort niets mee deed…

En dan kwam niet alleen Corona, maar ook een aantal heftige gebeurtenissen die mentaal veel van mij gevraagd hebben. Eind ’21 brak ik en sukkelde in een straatje van chronische pijn. Menig specialisten passeerden de revue, tot ik in contact kwam met E-Fit. Dit hielp mij niet alleen op fysiek vlak, maar ook mentaal vielen mijn puzzelstukjes in elkaar. In dit concept kon ik én andere mensen helpen én mijn passie voor voeding en sport uitdragen. Et voila, in september ’22 werd “E-Fit Borgloon” geboren!

Na 1 jaar “E-Fit Borgloon” besloot ik om dit te vieren met een nieuwe naam en logo. Om zo nog meer mijn eigenheid en passie te durven tonen. Want Caroline, dat is een sportieve gezondheidsguru. En wat ik doe, gaat verder dan enkel E-Fit… Dus, STUDIO CARELINE is een feit! Een “E-Fit & Health” studio die volledig in het teken staat van jouw gezondheid!

Tot snel?!

Veel liefs,
Caroline

E-Fit Borgloon

Interesse in E-Fit?

E-Fit Borgloon

Interesse in voedingscoaching?

Openingsuren

Ma: 8u30 – 17u00
Di: 8u30 – 13u00, 16u30 – 20u00
Wo: 8u30 – 12u00
Do: 8u30 – 13u00, 16u30 – 20u00
Vr: gesloten
Za: 8u30 – 12u00